Laatst bijgewerkt: 09 december 2023
Hits: 1670

 

Optredens komende periode 

Kerstmis 2023, ons popkoor staat weer aan het begin van een drukke en heel gezellige periode!
Ook dit jaar is onze agenda ruim gevuld, alle gelegenheid om on ergens te komen bekijken en, .... te beluisteren...

Een overzicht van onze kerstoptredens:

Zondag 10 december 2023 in NOORDWIJK

We treden we 2 x 30 minuten op in Noordwijk – Kerkstraat en omgeving.
Vanaf 13:30 uur tot 14:00 uur en van 14:45 uur tot 15:15 uur

De Kerkstraat winkeliers Vereniging in samenwerking met de winkeliers uit het Hof van Noordwijk en de Dirk, organiseert op zondag 10 december voor de 10de keer de Kerstmarkt van Noordwijk.Ook dit jaar zullen we de straat en het overdekte winkelcentrum weer in kerstsfeer brengen met veel verschillende kramen, koren een kerstpartyband, entertainment in Dickens style en verschillende oude ambachten. De oude ambachten, volledig in Dickens style, staan verspreidt door de straat en in het Hof van Noordwijk. Bij deze ambachtslieden is het ook mogelijk om mee te kijken bij bijvoorbeeld het glasblazen of de pyrografie. De markt is dit jaar volledig vol met bijna 40 kramen.

Vrijdag 15 December 2023 in DEN HAAG

Optreden de Royal Christmas Fair in Den Haag
We treden op van: 19:30 uur tot 20:30 uur

Van 7 tot en met 23 december 2023 vindt de mooiste kerstmarkt van Nederland plaats in het historische centrum van Den Haag.
Op het Lange Voorhout wordt de achtste editie van de Royal Christmas Fair nóg feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan voorgaande jaren. Gratis toegang!

Voor meer informatie:KLIK HIER

Zondag 17 december 2023 in LEIDEN

Ons derde kerstoptreden, en deze weer op ons vertrouwde plekje in Leiden; op de Korenbeursbrug! Altijd heel gezellig!
We treden op van : 13:00 uur tot 13:30 uur en van 14:00 uur tot 14:30 uur.

De kerstmarkt in Leiden is inmiddels een begrip, en na onze eerste editie op de Hooglandse Kerkgracht weten we dat bezoekers deze locatie waarderen. Dit jaar gaan we nog een stap verder en toveren we deze sfeervolle straat van 13 t/m 17 december om tot een winterwonderparadijs.

Zaterdag 23 december 2023 in VOORSCHOTEN

Ons laatste kerst optreden van dit jaar. We  sluiten we af op onze thuisbasis in in Voorschoten met de  inmiddels traditionele lampionoptocht.
Om 16:30 uur vertrekt de lampionnen optocht vanaf de dorpskerk voor een rondje door het dorp, vooraf gegaan door Het Dickens Orkest uit Pijnacker. (Via Hudson, Paard, Voorstraat naar Dorpskerk). De lampionnenoptocht eindigt weer bij de ingang van de Dorpskerk.