Laatst bijgewerkt: 09 juli 2018
Hits: 4325

Popcore All Sounds, de naam zegt het al is een popkoor en telt op dit moment zo’n 85 leden. Wij zijn een meerstemmig koor, waarbij zangplezier voorop staat en dat er naar streeft zich te blijven ontwikkelen binnen de mogelijkheden die we hebben. Er is aandacht voor kwaliteit, uitstraling en presentatie. Daarnaast is PAS een gezelligheidskoor met een grote onderlinge verbondenheid.

Het repertoire bestaat uit ruim tachtig nummers waaronder een behoorlijk aantal kerstnummers. Ons koor beschikt over een “huiscomponist” die het instrumentale deel voor ons verzorgt, de muziekbanden voor ons maakt, arrangeert, dirigeert en daarnaast ook eigen composities voor het koor schrijft. We hebben onze eigen "sound", alle nummers zijn exclusief voor ons gearrangeerd. Daarnaast beschikken we over een professionele zangcoach die ons op een leuke manier steeds beter maakt en ook arrangeert.

Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd en natuurlijk willen we ook optreden met ons koor om onze kwaliteiten tonen, dat doen we zo’n 8 tot 10 keer per jaar. We worden vaak gevraagd bij zomerse festiviteiten maar ook onze kerstoptredens genieten inmiddels al behoorlijke faam. Grote kans dat je ons al eens heb gezien en gehoord in Leiden tijdens de 3 october viering, het korenfestival in Den Haag, het zomerprogramma in de Leidse Hout, tijdens de Kerst op de korenbeurs in Leiden, of gewoon tijdens een van de evenementen in ons dorp.
En wellicht dacht je stiekem “dat zou ik ook wel willen”…. Nou, dan kan! Want, .... er is weer plaats voor nieuwe leden! Belangstelling, kijk dan eens bij het onderwerp “LID WORDEN?”


Het algemene deel van deze site bevat informatie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in ons koor, misschien op zoek zijn naar een leuk popkoor of wellicht ons koor willen boeken voor een optreden bij een evenement.
Voor vragen over bijvoorbeeld het lidmaatschap of boekingen kun je via "CONTACT" op een gemakkelijke manier contact met ons opnemen. Misschien wil je een optreden van ons meemaken? Klik dan op de button “OPTREDENS”, kom een keertje kijken en vooral,... luisteren.

Kijk op je gemak rond, en wil je meer weten dan is de knop "CONTACT" de oplossing!